Наръчник „Тихи хора – силно въздействие“

Наръчник „Тихи хора – силно въздействие“

Наръчник „Тихи хора – силно въздействие“

Международен бестселър

Умеете ли да изслушвате и обмисляте, преди да отговорите? Обичате ли да останете сами след напрегнатия и изпълнен със срещи ден? Тогава вероятно сте от тихите хора, които предпочитат сдържаността пред шумната изява.

Съдържание на наръчника

Страници от книгата

Защо да изберете „Тихи хора – силно въздействие”:

  • ще научите как да приложите в личен и в професионален план вашите силни страни – концентрация, аналитично мислене или упоритост;
  • изпитани стратегии ще улеснят контактите ви с другите, участието в съвещания, изявите на ораторската трибуна и провеждането на дискусии, както и преодоляването на препятствия и затруднения;
  • ще узнаете как да действате като тих ръководител – при това по ваш собствен и неповторим начин;
  • ще можете да преодолеете различията интроверти – екстроверти;
  • ще подобрите общуването със семейството и приятелския кръг, ще можете успешно да живеете самостоятелно или с партньор и да контактувате с интровертни и екстровертни деца.

За автора на книгата:

Силвия Льокен има дългогодишна преподавателска и изследователска практика като дипломиран езиковед и сертифициран коуч и повече от десетилетие заема различни ръководни позиции в Германската служба по академичен обмен, като работи и в Япония.

Отзиви за книгата:

Файненшъл таймс: „Книгата на Силвия Льокен не предизвиква интровертните хора да се променят. Нейният подход е много по-успешен: наблегни на своите силни страни и бъди подготвен за предизвикателствата, които ти предстоят.”

Как можете да закупите „Тихи хора – силно въздействие”?

Книгата се предлага за директно закупуване и се доставя с куриер и оригинална фактура за 36,60 лв. (с ДДС). Цената на продукта се заплаща директно на куриера.

Поръчайте по най-удобния за Вас начин:

по пощата:   София 1000, ул. Карнеги 11А
на тел.:   02/ 9699 191, 02/9699 192
на факс.:   02/ 9699 190
на е-mail:   rmg@bulinfo.net, rmg@rezon.bg

Още продукти
Наръчник "Превенция на грешки при договаряне" Преговаряте, договаряте се, уточнявате…