Малкият счетоводител

Малкият счетоводител

Малкият счетоводител

Всички малки деца имат големи мечти, а те са такива, за да могат да израснат в тях! Понякога грандиозни и велики, понякога простички и ясни, но винаги искрени и чисти!
Имате дете, внуче, племенник или просто любимо малко приятелче?

То гледа работата Ви с обожание и се опитва да Ви подражава? Често игрите му отразяват действията Ви? Мечтае, когато порасне да има Вашата професия? Ето един начин да се почувства истински МАЛЪК СЧЕТОВОДИТЕЛ!

ЗА ПРОДУКТА:

„Малкият счетоводител” е забавна и нестандартна книжка, която ще му покаже Вашия свят съвсем по детски.
Весели и завладяващи, стихчетата и илюстрациите грабват вниманието и са интересна интерпретация на това, какво трябва да знае малкият човек, като начало, ако иска да стане добър счетоводител в бъдеще. Да брои, да мисли логично, да смята… Обичайни на пръв поглед и досадни за него неща, но всъщност малки важни стъпки към сбъдване на голямата детска мечта!
Автор – Ангелина Жекова
Художник – Мая Величкова

Как можете да закупите детската книжка „Малкият счетоводител”?

Книжката се предлага за директно закупуване от адреса на издателството с оригинална фактура за 7,20 лв. (с ДДС). При поръчка и доставка с куриер, с оригинална фактура за 12,00 лв. (преференциална такса доставка 4,80 лв.). Цената на продукта се заплаща директно на куриера.

Поръчайте по най-удобния за Вас начин:

по пощата:   София 1000, ул. Карнеги 11А
на тел.:   02/ 9699 191, 02/9699 192
на факс.:   02/ 9699 190
на е-mail:   rmg@bulinfo.net, rmg@rezon.bg

Още продукти
Малкият фермер За децата нищо в природата не предизвиква удивление,…