ДАНЪК УИКЕНД – защита от грешки и санкции

ДАНЪК УИКЕНД – защита от грешки и санкции

Наръчник „ДАНЪК УИКЕНД – защита от грешки и санкции“

Единственият на информационния пазар консултант за правилно определяне и начисляване на данък уикенд с целия необходим набор от експертен коментар, примери, съдебни решения, образци на документи и процедури.

Второ актуализирано и допълнено издание с последните обнародвани нормативни промени в Държавен вестник, бр. 75 от 27 септември 2016 г.!

Съдържание на наръчника

Страници от книгата

Ако и Вашата фирма е сред прилагащите така наречения „данък уикенд“, вероятно вече знаете, че новоприетите промени от септември 2016 г. само допълват облагането с алтернативна възможност по отношение на дохода в натура на физическите лица, но като цяло сложната методика и процедура за точно определяне на двойното предназначение на активите остават същите.

От друга страна, Националната агенция за приходите активно извършва проверки и ревизии на фирми, регистрирани по ДДС, в чиито активи има превозни средства, компютри, телефони и недвижими имоти за отчетеното лично ползване и данъчно облагане, включително и за имущество на лизинг.

За да бъдете документално изрядни и изцяло защитени, Ви предлагаме наръчник, който Ви осигурява:

възможно най-пълната методика и процедура за отчитане на активите за лично ползване и всички последствия по отношение на данъци и осигуровки;

практически примери за възможните конкретни случаи и видовете документи, които е нужно да поддържате;
експертен коментар и процесуални действия за защита в случай на проверки и ревизии.

ОЩЕ ЗА ПРОДУКТА:

наръчникът Ви осигурява изрядност не само по отношение на фирмените данъци, но и при отчитането и облагането на дохода по трудово правоотношение в натура на управителя и работниците и служителите, в случаите когато ползват служебен актив за лични нужди;

като приложения в продукта са включени решения на Съда на Европейските общности и Върховния административен съд на Република България, илюстриращи практическото приложение на спорни ключови моменти във връзка с данъка, становища на НАП и примерни образци на молби, жалби и възражения за конкретни ситуации;

продуктът е изцяло в книжно тяло, автор е Биляна Гецова – данъчен експерт.

Как можете да закупите Наръчник Данък уикенд – защита от грешки и санкции – Практически примери и необходими документи?

Продуктът се предлага за директно закупуване и се доставя с куриер и оригинална фактура за 43,20 лв. (крайна цена с ДДС и такса доставка). Цената на продукта се заплаща директно на куриера.

Поръчайте по най-удобния за Вас начин:

по пощата:   София 1000, ул. Карнеги 11А
на тел.:   02/ 9699 191, 02/9699 192
на факс.:   02/ 9699 190
на е-mail:   rmg@bulinfo.net, rmg@rezon.bg

 

Още продукти
Самоучител "10 стъпки за написване и управление на успешен европроект"…