HАЧАЛО

Начало
CD Продукти
Печатни Издания
Наръчник "Новите правила за приспадане на данъчен кредит"
Наръчник "Трудови продецури и съвети в помощ на работодателя"
Успешна комуникация с проверяващите органи
ДАНЪК УИКЕНД - защита от грешки и санкции
Самоучител "10 СТЪПКИ ЗА НАПИСВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА УСПЕШЕН ЕВРОПРОЕКТ"
Наръчник "ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ на 120 казуса пред работодателя"
Наръчник "Счетоводство и финанси за мениджъри"
Моят УСПЕШЕН европроект
Наръчник "Новото счетоводно законодателство"
Наръчник за бизнес без санкции ЗА ХОТЕЛИ И РЕСТОРАНТИ
Наръчник "Защита правата на работодателя"
Наръчник "Тихи хора - силно въздействие"
Наръчник "Данъчните облекчения в България"
Наръчник "Защита от счетоводни грешки"
Наръчник "Превенция на грешки при договаряне"
Наръчник "Защита правата на данъкоплатеца при проверки и ревизии от НАП"
Наръчник "Защита от грешки и санкции при контакти с проверяващите органи"
Наръчник "Защита от санкции при проверка от Инспекцията по труда"
Наръчник "Защита от санкции относно хигиената и безопасността на храните във вашите обекти"
Жените - какво ги издига и какво не
Наръчник "Прилежните жени работят, умните успяват"
Форум на Счетоводителя
Малкият счетоводител
Малкият фермер
Труд & осигуряване
Право & Бизнес & Данъци
Агро & Пари
За Резон Медия Груп

Вие сте собственик или управител на заведение - ресторант, пицария, бирария, бар, кафе, малка баничарница...

... или е Ваш близкият квартален супермаркет...

Влизат „клиенти“ и се легитимират за проверка?! !

Ние ще Ви помогнем да посрещнете уверено инспекторите по хигиена и безопасност на храните!

Наръчник "Защита от санкции относно хигиената и безопасността на храните във вашите обекти" заедно с диск с необходимата нормативна уредба е издание, предназначено за всички онези, чиито бизнес е свързан с храните – доставянето, тяхното съхранение и продажба, приготвянето и предлагането им на клиента.

С ПОМОЩТА НА НАРЪЧНИКА:

Ще имате удобно събрани всички мерки, правила и изисквания на Системата за управление безопасността на храните (СУБХ), Добрите хигиенни, производствени и търговски практики и Системата НАССР;
Ще познавате правата на клиента при инцидент с храна, консумирана във Вашето заведение;
Ще знаете какво контролират БАБХ, ОДБХ и РЗИ и как да намалите здравния риск;
Ще разполагате с всички примерни инструкции, които задължително трябва да присъстват във Вашите обекти.

А когато трябва да се позовете на буквата на закона – поставяте диска и разполагате с нужните Ви закони, наредби и тарифи.

И ОЩЕ ЗА ПРОДУКТА:

изданието съдържа 248 стр.;
дискът с нормативна уредба съдържа над 40 нормативни акта, разпределени в три модула:
- Обща нормативна уредба;
- За обекти без преработка на храни;
- За обекти с преработка на храни.

авторът – Катя Лазарова, е сертифициран одитор в областта на хигиената и безопасността на храните. В своята практика има въведени множество Системи за управление и безопасност на храните в различни по своя характер хранителни обекти.


Как можете да закупите Наръчник "Защита от санкции относно хигиената и безопасността на храните във вашите обекти"?

Книгата се предлага за директно закупуване и се доставя с куриер и оригинална фактура за 43,20 лв. (с ДДС). Цената на продукта се заплаща директно на куриера.

Поръчайте по най-удобния за Вас начин:

по пощата:
София 1000, ул. Карнеги 11А
на тел.:
02/ 9699 191, 02/9699 192
на факс.:
02/ 9699 190
на е-mail:

Може да направите поръчката си и през ИНТЕРНЕТ още СЕГА:

> Поръчка през интернет

 

Централен офис: тел.:   +359 2 9699-191
copyright 2003
Резон Медия Груп
София 1000, ул. Карнеги 11А | карта факс: +359 2 9699-190